סלט דלעת בלוטים קלויים
סלט דלעת ערמונים קלויה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלכם. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון נטול גלוטן, צמחוני אובו-לקטו הזה, והפרימיטיבי הזה מכיל 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 2.29 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גאראם מסאלה, שמן זית, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-15 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 66% . מתכונים דומים: פארוטו עם דלעת ערמונים קלויה , דלעת ערמונים קלויה ממולאת בביריאני חריף (צמחוני/טבעוני) , וביסקוויטים עם דלעת ערמונים עם מרווה וגרוייר .
הוראות
מקמו רשת במרכז התנור וחממו את התנור מראש ל-200 מעלות צלזיוס. רפדו תבנית אפייה או תבנית ג'לי רול בנייר אפייה.
פזרו את קוביות דלעת הערמומיות על תבנית אפייה מוכנה וערבבו עם 2 כפות שמן זית.
מערבבים קינמון, אבקת בצל, כמון, 1/2 כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור בקערה קטנה; מפזרים את תערובת התבלינים מעל קוביות הדלעת.
אופים במדף האמצעי של תנור שחומם מראש עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
טורפים בקערה חומץ תפוחים, סירופ מייפל, חרדל דיז'ון, גרידת תפוז, גאראם מסאלה, שום, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור עד לקבלת תערובת אחידה; טפטפו באיטיות שמן זית לתוך תערובת החומץ, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהשמן זית נטמע ברוטב. מקררים תוך כדי השלמת השלבים הנותרים.
ערבבו קוביות דלעת ערמונים מבושלות, ארוגולה קטנה, חמוציות, פיסטוקים וגבינת עיזים בקערת סלט; טפטפו רוטב והגישו.