זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, סלריק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב חורף פריך וסלט שומר, סלט ירקות חורף פריך עם זיתים וצלפים, ו סלט חורף פריך עם אגס אסייתי ומנצ'גו.
הוראות
1
מקלפים את הגזרים והסלריאק וגרר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים יחד עם בצל ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
לטאטא את השמן והחומץ עם קצת חרדל, מלח ופלפל ולזרוק עם הסלט מיד כדי לעצור את הסלריק הולך חום. לכסות ולשמור במקרר עד יום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
Celeriac
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סלט יכול להיות משויך עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.