סלט טאבולה עם שרימפס
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל מזרח תיכוני. נסו להכין סלט טאבולה עם שרימפס בבית. לבמנה עיקרית זו יש 288 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-5 מנות. תמורת 3.35 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . אם יש לכם בורגול, מלפפון, בצל ירוק וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת מוצרי חלב ופסקטריאנית . עם ציון סופגני של 65% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סלט קינואה אדומה צבעונית , סלט טאבולה קינואה וטאבולה חבריה .
הוראות
מניחים את הבורגול בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים. מכסים ומניחים למשך 30 דקות או עד שרוב הנוזלים נספגים; מסננים.
בקערה גדולה, ערבבו את הבורגול, המלפפון, הבצל, הפטרוזיליה והנענע. בקערה קטנה, טרפו את מיץ הלימון, השמן, הג'ינג'ר, הכוסברה, המלח והפלפל.
יוצקים מעל את תערובת הבורגול ומערבבים לציפוי.
מעבירים לקערת הגשה; מפזרים מעל שרימפס.