סלט לחם עגבניות הוא תוספת חלבית, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מתאים ל-18 ומחירו 35 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 72 קלוריות . אם יש לכם שמן זית, עגבניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. סלט לחם עגבניות ירושה , סלט עגבניות ולחם טוסקנה , ערימות חצילים בגריל ועגבניות ירושה עם קוליס בזיליקום ועגבניות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים עגבניות, מלפפון ובצל. בקערה קטנה מערבבים בזיליקום, שמן, חומץ, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים על העגבניות ומערבבים. מקררים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
לפני ההגשה מניחים לסלט להגיע לטמפרטורת החדר.
4
חותכים לחם לשניים לאורכו; קולים מתחת לצלייה עד להשחמה קלה. למעלה עם סלט.