קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סלט מקרוני קל של אמא

סלט מקרוני קל של אמא
אם יש לכם פסטה מקרוני, מלח, כמות של מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט המקרוני של אמא, סלט המקרוני של אמא, ו סלט המקרוני המושלם של אמא.

הוראות

1
לבשל את הפסטה: לפחות 2 ליטרים של מים מלוחים (1 1/2 כפיות מלח לכל ליטר מים), לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה—עדיין מוצק מעט.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
הסר מהחום, לנקז ולשטוף עם מים קרים עד הפסטה מגיעה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
משרים את הבצל: בעוד מקרוני הוא בישול, לשים את הבצל הקצוץ לתוך קערה קטנה ומפזרים את מיץ לימון או חומץ עליהם. זה ייקח את העוקץ את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מערבבים מקרוני מבושל, בצל, וכל שאר החומרים בקערת הגשה גדולה. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות