סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Caper
סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Caper נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 465 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך סוכר, בצל, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלייה בסוף השבוע הזה? סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Caper, סטייק ותפוחי אדמה עם אנשובי-ויניגרט Caper, ו סטייק בגריל וסלט עגבניות עם ויניגרט רום.
הוראות
כדי להכין סלט, מניחים את הבשר על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל 7 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
חותכים את הסטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מביאים מים לרתיחה בסיר; מוסיפים שעועית. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מוסיפים שעועית, גרגיר הנחלים, עגבניות, בצל, פטריות, ולבבות כף היד לבשר, וזורקים בעדינות לשלב.
כדי להכין רוטב, לשלב חומץ יין אדום ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
רסס רוטב על סלט; לזרוק בעדינות מעיל.