סלט עדשים עם עגבניות ושמיר
אם יש לכם עדשים, בזיליקום, חומץ יין אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט עגבניות ועדשים, עדשים וסלט עגבניות, ו סלט עגבניות עם בצל אדום, שמיר ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 4 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד עם עדשים, שום, ו 1/2 כפית מלח, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד עד העדשים הם רק מכרז, 15 עד 25 דקות.
מסננים במסננת גדולה, ואז להעביר לקערה גדולה.
לזרוק עדשים חמות עם עגבניות, בצל ירוק, שמיר, בזיליקום, חומץ, שמן, פלפל, ונשאר 1/2 מלח כפית, או לפי הטעם.