סלט עוף טרגון
אם יש לכם חזה עוף, שמן זית, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרגון! דבש דיז'ון ורוטב סלט טרגון, סלט טרגון עוף, ו סלט עוף טרגון.
הוראות
יום לפני, מטגנים בעדינות את הבייקון במחבת גדולה לא מקל במשך 30 דקות, עד שהשומן הופך לזהב. הרם על נייר מטבח כדי לספוג עודף שומן, ולהשאיר מגניב פריך. להתפורר לחתיכות וצינה.
שים את השמן, חומץ ו 12 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי לתוך צנצנת בורג העליון.
שים את המכסה על מאובטח ולנער את ההלבשה, ואז לשמור במקום קריר (לא המקרר או שזה ילך מעונן).
חצי שעה קדימה, להוסיף טרגון ההלבשה, ולנער עד מעורב היטב. עצה לקערה ולזרוק עם העוף, צנוניות ובייקון.
לקרוע את החסה בערך ולסדר על מגש. חותכים את קרס עם מספריים ומפזרים מעל, ואז למעלה עם העוף.