קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פורטובלו ובוסק אגסים בגריל

סלט פורטובלו ובוסק אגסים בגריל
Portobello בגריל וסלט אגס Bosc עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חתיכות קטנות של חסה, מיץ לימון, גבינת פרמזן-רג'יאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פאי אגס אוכמניות דו-פרצופי, פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים, ו דגנים חינם אגס Bosc, תאנים טריים פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מעיל כל פטריות עם 1 כף שמן זית טהור. מתבלים במלח ופלפל. גריל את הפטריות על אש בינונית נמוכה או במחבת גריל עד מאוד פריך וחרוך קלות בחוץ מבושל דרך, כ 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מעבירים את הפטריות לתבנית אפייה גדולה, זימים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה קטנה, לשלב את חומץ בלסמי ושום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מברישים את התערובת על זימי הפטריות. צולים את הפטריות במשך כ 5 דקות, או עד חם. פורסים את הפטריות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
בקערה קטנה, להקציף את שמן זית כתית עם מיץ לימון ותימין. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את פלחי האגס עם 1 כף של ההלבשה. בקערת סלט גדולה, לזרוק את הרומיין עם ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את פלחי האגס ואת הפטריות וזורקים. למעלה עם שבבי הגבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
הפוך קדימה: פטריות פורטבלו בגריל יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
9
הערות: אם אתה לא הבעלים של פורס גבינה, להשתמש מקלף ירקות מסתובב להב כדי להפוך את שבבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף