סלט פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט פטרוזיליה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 324 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צנוברים, עלי פטרוזיליה מסולסלים קלות, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המבורגרים פורטבלו גבינה כחולה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, סלט פטרוזיליה, ו סלט עלי פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, להקציף יחד את החומץ, חרדל, מלח ופלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, העגבניות והפטריות וזורקים. למעלה עם צנוברים.