שלושה שעועית חורף Panzanella סלט עם טונאן משומר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, קורנית, איולי אנשובי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט פנזנלה חורף עם אשכוליות, שומר ואבוקדו, סלט פנזנלה טונה, ו סלט פנזנלה טונה.
הוראות
1
TUNACarefully לשטוף ולייבש את סטייק הטונה, כמו גם possible.In מרגמה ועלי להוסיף את המלח, טימין, שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, אנשובי, ופלפל שחור ושמן זית כף 1. לטחון ולערבב את החומרים היטב כדי ליצור משחה. תמרח את הדבק הזה על כל הטונה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
סטייק טונה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מוסיפים את הטונה לקערה עמוקה. מכסים אותו עם 3-4 כוסות שמן זית לקרר במשך כמה שעות לילה.למחרת להעביר את כל החומרים האלה כולל הטונה לסיר כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן הוא הטמפרטורה הנכונה (לא חם מדי) בועות יתחילו להיווצר לאורך הקצוות של המחבת. מנמיכים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו, ולשים את המכסה על. לחלוט את הטונה בתערובת זו על 15-20 דקות, הפיכת הדגים פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו בישול. בדוק את הטונה על ידי פירסינג עם קצה הסכין. זה עדיין צריך להיות ורוד במרכז, אבל קצת מעבר לנדיר. כאשר הטונה מוכנה להסיר אותו מן השמן ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. שמור את השמן. לאחר הטונה מתקררת לחלוטין, להחזיר אותו שמן refridgerate 4 או 5 שעות או עד 3 ימים.שעועית
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
תוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את החמוציות ושעועית לבנה לתוך מחבת רוטב הוספת מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים קצת מלח, ואת הקורנית הטרייה ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לשעועית להתקרר בנוזל הבישול שלהם. אלה עשויים להיות מבושלים מראש ונשמר בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות או עד 3 ימים.לנקות ולגזום את השעועית הירוקה משאיר אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הוסף אותם לסיר של מים מלוחים רותחים במהירות. מבשלים 2-3 דקות. מהר לצלול אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול שלהם.הפוך ויניגרט בקערה קטנה עם שאלוט חתוך, חומץ יין אדום, ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים על כוס של שמן הטונה המשומר עד שהוא מתחיל לבעבע, מסננים את השמן לתוך הקערה עם חומץ היין האדום ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי, לטאטא כדי emulsify. טעם ולהוסיף יותר מלח וחומץ לפי הטעם.SALADToss את tomoates קצת זית, מלח ופלפל. צולים את הטומוטו על קלף מצופה תבנית אפייה במשך 2 עד 2 שעות (תלוי בגודל של העגבניות) ב 225 מעלות F. הם צריכים להיות מקומטים, אבל עדיין לח בפנים. זה יביא את המתיקות שלהם, אפילו בחורף כאשר העגבניות אינן במיטבן. אתה יכול לדלג על זה אם יש לך עגבניות קיץ מתוקות ועסיסיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חום 2 כפות של שמן טונה משומר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
דַק-
8
מוסיפים את פרוסות שן השום וכמה קוביות לחם שיתאימו בשכבה אחת (ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בכמה קבוצות). לזרוק טוסט הלחם עד חום זהוב מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
9
הוסף שמן טונה נוסף לפי הצורך (הלחם יספוג אותו כפי שהוא טוסטים).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קלמנטינות, כל אחת
דַק-
10
הסר מהחום ומניח את הלחם בקערה גדולה. זה עשוי להיות מורכב עד יום או יומיים קדימה.כאשר מוכן לשרת, להוסיף את הירוקים שטף לקערה עם קוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ירוק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מסננים את האוכמניות והפולים הלבנים וזורקים אותם עם השעועית הירוקה והויניגרט החם (reheating and re emulsifying במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
3 כפות ויניגרט ורמיוס
שעועית לבנה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
12
מוסיפים את אלה, יחד עם עגבניות שרי או ענבים חמות לקערה גם כן. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים את הסלט המעורב היטב על מגש הגשה גדול. לזרוק את רסיסי הבצל על פני הסלט העליון עם הטונה, נשבר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק