סלט פסטה יווני מהיר עם סטייק
סלט פסטה יווני מהיר עם סטייק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פטה, חמאה, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט יווני מהיר לשניים, סלט יווני מהיר וקל, ו סלט סטייק איי יוון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה. כאשר מבושל, לנקז, ואז לזרוק עם שמן זית, ולשמור על חם.
בינתיים, להמיס 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלעות משני הצדדים עד ורוד ורוד במרכז, 7 עד 10 דקות בהתאם עובי.
הסר סטייק ממחבת לחתוך לחתיכות בגודל ביס. ממיסים את כף 1 הנותרים של חמאה במחבת, ומערבבים את השום ואת שאלוט. מבשלים 5 עד 10 שניות עד ריחני, ואז להחזיר את הסטייק למחבת ומבשלים עוד 5 דקות או כדי doneness הרצוי. מערבבים ברוטב הסויה, ומבשלים עוד כמה שניות, ומאפשרים לו להתאדות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפסטו עגבניות מיובש בשמש, זיתים, תרד, בזיליקום, פטרוזיליה, גבינת פטה וגרעיני חמניות. לזרוק עם הפסטה בקערה גדולה ומגישים.