סלט קנטלופ ופרושוטו עם ויניגרט יין קרח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קנטלופ וסלט פרושוטו עם ויניגרט יין קרח. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך תינוק ארוגולה, חומץ בלסמי, מוצרלה באפלו טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרבט מלון כקינוח. מתכונים דומים: סלט המלון של וולפגנג פאק עם פרושוטו & רוטב יין קרח, פרושוטו וסלט מלון עם ויניגרט מלון, ו ארוגולה, פרושוטו וסלט מלון.
הוראות
בקערה קטנה, משלבים את יין הקרח, שמן זית ושמפניה וכורסא חומצית בלסמית ומתבלים במלח ופלפל.
בצלחת רדודה, לטפטף את המלון עם 1/2 כפות של ההלבשה ולזרוק למעיל. מסדרים את הפרוסות על צלחות. הגדר פרוסת burrata על המלון לטפטף את הצלחות עם 1 כף של ההלבשה. שים פרוסה של פרושוטו על הגבינה. בצלחת הרדודה, לזרוק את ארוגולה עם ההלבשה הנותרת. למעלה סלטים עם ארוגולה ומגישים מיד.