סלט תירס בגריל
אם יש לך עגבניות רומא, בצל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, 10 תירס נהדר בתוספת תירס בגריל וסלט פלפל Pasilla, ו סלט סטייק פורטבלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני; שמן קל באח.
מבשלים את התירס על הגריל שחומם מראש, פונה מדי פעם, עד התירס רך וגוונים של שחור מופיעים, על 10 דקות; להפריש עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. חותכים את הגרעינים הנחה של קלח ומניחים לקערה.
מערבבים את גרעיני התירס החמים עם הפלפל הירוק, עגבניות חתוכות לקוביות, בצל, כוסברה ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל; זורקים עד שמעורבבים באופן שווה. מניחים בצד לפחות 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג לפני ההגשה.