סלט תפוחי אדמה אירי דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 360 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . רק כמה אנשים אהבו באמת את התוספת הזו. אם יש לכם כרוב, חרדל דיז'ון, זרעי חרדל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אירי , קולקנון (סלט תפוחי אדמה אירי) וסלט תפוחי אדמה אירי עם תפוחים .
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
לנקז; להתקרר מעט. קולפים וקובעים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
בקערה קטנה מערבבים את החומץ, הסוכר, זרעי החרדל, זרעי הסלרי ו-1/2 כפית מלח; יוצקים מעל תפוחי אדמה חמים וזורקים לציפוי. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
זרעי סלרי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את הקורנביף, הכרוב והצנוניות אם רוצים. בקערה קטנה מערבבים את המיונז, התבלין, הבצל, החלב, החרדל אם רוצים והמלח הנותר; יוצקים על הסלט וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
(שמור 1 כף)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)