קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

סלט תפוחי אדמה אירי

סלט תפוחי אדמה אירי
סלט תפוחי אדמה אירי דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 360 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . רק כמה אנשים אהבו באמת את התוספת הזו. אם יש לכם כרוב, חרדל דיז'ון, זרעי חרדל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אירי , קולקנון (סלט תפוחי אדמה אירי) וסלט תפוחי אדמה אירי עם תפוחים .

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז; להתקרר מעט. קולפים וקובעים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה קטנה מערבבים את החומץ, הסוכר, זרעי החרדל, זרעי הסלרי ו-1/2 כפית מלח; יוצקים מעל תפוחי אדמה חמים וזורקים לציפוי. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זרעי סלריזרעי סלרי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את הקורנביף, הכרוב והצנוניות אם רוצים. בקערה קטנה מערבבים את המיונז, התבלין, הבצל, החלב, החרדל אם רוצים והמלח הנותר; יוצקים על הסלט וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ל-1 אננסל-1 אננס
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק