סלט תפוחי אדמה אירי
סלט תפוחי אדמה אירי דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 360 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . רק כמה אנשים אהבו באמת את התוספת הזו. אם יש לכם כרוב, חרדל דיז'ון, זרעי חרדל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה אירי , קולקנון (סלט תפוחי אדמה אירי) וסלט תפוחי אדמה אירי עם תפוחים .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
לנקז; להתקרר מעט. קולפים וקובעים את תפוחי האדמה.
בקערה קטנה מערבבים את החומץ, הסוכר, זרעי החרדל, זרעי הסלרי ו-1/2 כפית מלח; יוצקים מעל תפוחי אדמה חמים וזורקים לציפוי. מכסים ומצננים.
ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את הקורנביף, הכרוב והצנוניות אם רוצים. בקערה קטנה מערבבים את המיונז, התבלין, הבצל, החלב, החרדל אם רוצים והמלח הנותר; יוצקים על הסלט וזורקים לציפוי.