סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום
, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום, סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום, ו בזיליקום (לא Blt), תירס וסלט עגבניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רק מזלג מכרז, כ -15 דקות. דגים את תפוחי האדמה עם עכביש או כף מחוררת ומניחים אותם בקערה של מים קרים כקרח כדי לעצור אותם מלבשל.
לקלף את התירס ולשבור כל אוזן לשניים. מבשלים באותו מים רותחים במשך 5 עד 7 דקות עד רך אבל לא רך.
הסר את תפוחי האדמה מקורר צלחת מטלית כדי לנקז. לטבול תירס באותה אמבט קרח עד מגניב.
חותכים כל תפוח אדמה לרבעים ומניחים בקערה גדולה.
הסר תירס מן המים וגם לתת ניקוז. השתמש בסכין שף כדי לחתוך את הגרעינים מכל אוזן.
מוסיפים עגבניות ענבים, בצל ועלי בזיליקום שלמים.
מוסיפים שמן זית ומיץ לימון וזורקים בעדינות לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.