קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

סלט תפוחי אדמה Zingy חדש

סלט תפוחי אדמה Zingy חדש
זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה ושעועית עם רוטב עשבי Zingy, Zingy צנון סלט, ו סלט טונה קמצן.

הוראות

1
אם תפוחי האדמה גדולים יותר בגודל מלא, לחתוך אותם לחתיכות קטנות יותר. מרתיחים במים מלוחים במשך כ 15 דקות, עד שזה עתה נעשה. בינתיים, תחצי את הבצל האדום, ואז תחתכי אותו כמה שיותר דק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
לטאטא את החומץ והדבש עם 1 כפית מלח עד שהמלח מתמוסס, ולאחר מכן לטאטא בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מסננים את תפוחי האדמה, מערבבים עם הרוטב, בצל וצלפים. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מגישים בטמפרטורת החדר.