קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט Fieri Farfalle

סלט Fieri Farfalle
סלט Fieri Farfalle עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט Farfalle, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו יוקה צ'יפס - גיא פירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף קוביות sunchokes לקוביות 1/2 אינץ'. (אם אתה מבחין כי sunchokes מתחילים להתחמצן ולהפוך צבע, לכסות אותם עם מים. כאשר מוכן לצלות אותם, מסננים ולטפוח יבש לפני זריקת מלח ופלפל.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
מיםמים
3
מניחים במחבת קלייה קטנה בטוחה לתנור עם 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 20 עד 30 דקות, הופכים עם מרית לאחר 15 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מריתמרית
תנורתנור
4
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים וזורקים היטב עם הנותרים 1 כף שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
מוסיפים את הפסטה ואת פסטו פלפל אדום קלוי לקערה גדולה ולשלב. מערבבים את המוצרלה, עגבניות, זיתים קלמטה, בצל ירוק ואת sunchokes קלוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
בצל ירוקבצל ירוק
מוצרלהמוצרלה
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בקערה של מעבד מזון מצויד עם הלהב התחתון, או בבלנדר, להוסיף את ארוגולה, פרמזן, זיתים, חומץ, פלפל, מלח, שום פלפלים אדומים קלויים ולעבד עד בשילוב היטב, 6 עד 7 שניות. מוסיפים לאט את שמן הזית ומתאימים את המלח לפי הטעם. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
חומץחומץ
שוםשום
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי ארוגולה, חבילה רופפת, הגבעולים הוסרועלי ארוגולה, חבילה רופפת, הגבעולים הוסרו12 כפיות אבקת שוםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 תיבת מיני farfalle פסטה, מבושל אל דנטה שווה 4 כוסות מבושל יבש)1/2 תיבת מיני farfalle פסטה, מבושל אל דנטה שווה 4 כוסות מבושל יבש)2ציפורןשום, קוצצים מחוספסיםשום, קוצצים מחוספסים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות ענבים, לרבעיםעגבניות ענבים, לרבעים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצלים ירוקים, חלקים לבנים וירוקים, חתוכים לקוביותבצלים ירוקים, חלקים לבנים וירוקים, חתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתי קלמטה, חתוכים לקוביות 1/4 אינץזיתי קלמטה, חתוכים לקוביות 1/4 אינץ12 כפיות אבקת שוםזיתים קלמטה, קוצצים גסים (כ-5)זיתים קלמטה, קוצצים גסים (כ-5)1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אינץ ' קצוץ מוצרלה1/2 אינץ ' קצוץ מוצרלה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1פלפל אדום קלוי, קוצצים גסים (כ 1/2)פלפל אדום קלוי, קוצצים גסים (כ 1/2)1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרsunchokes (כ 1/2 קילו סך הכל)sunchokes (כ 1/2 קילו סך הכל)