אגס הסתיו גאלט
אגס הסתיו גאלט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך מיץ לימון, סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אגס הסתיו גאלט, שמיר עוף סיר פשטידה גאלט: עוגה לנפילה, ו הפוך גאלט מתובל עבור פשוט סתיו משעשע (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. קו 15x10x1-מחבת אינץ ' עם נייר קלף או נייר שעווה; ספריי נייר עם ספריי בישול.
הסר את קרום העוגה מהכיס; פרוש על משטח עבודה משוריין קלות.
רול לתוך סיבוב 11 אינץ'; מקום במחבת.
מפזרים גבינה מעל הקרום כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
בקערה גדולה, לזרוק אגסים עם מיץ לימון ואגוז מוסקט.
מוסיפים סוכר חום וקמח; לזרוק בעדינות. תערובת אגס תל על מרכז הקרום עד בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הקרום מעל אגסים, לחיצה בעדינות כדי לאטום (הקרום לא יכסה אגסים במרכז).
אופים 30 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות (מילוי עשוי לדלוף מעט במהלך האפייה).
הסר גאלט מחבת מגניב על מתלה קירור.
בסיר 1 ליטר כבד, סוכר מגורען חום מעל חום בינוני על 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס. מבשלים ומערבבים 1 דקה או עד הזהב.
הסר מהחום; טפטוף caramelized סוכר מעל גאלט.