קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו

סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון ג' מייקני אידיוט ומנגו אננס Salsan. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 361 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, פלפל קאיין, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון ג'מייקני אידיוט עם סלסה מנגו טרי (Whole30) + תפריט שבועי, עוף צלוי ג'מייקני עם רוטב מנגו, ו ג'מייקני Jerk טורקיה בורגר עם פפאיה-מנגו סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מנגו, אננס, שעועית שחורה, בצל, כוסברה ו 1/4 כפית מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
אננסאננס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מנגומנגו
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב הנותרים 1/2 כפית מלח, allspice, כמון, טימין, קאיין וקינמון בקערה אחרת; לשפשף את שני הצדדים של כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כמוןכמון
טימיןטימין
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; לבשל סלמון עד מבושל דרך, 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
5
עצמי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.