תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלום עם רוטב אבוקדו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 471 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עירית, כמון טחון, עלי טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה של בון אפטיט יש 36 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה, מרק אבוקדו ותפוחים עם סלמון מבושל, ו ביצים עלומות מעל אבוקדו וסלמון מעושן {בגידה}.
הוראות
1
דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
2
מקום 8x8x2" או 9x9x2 " מתכת או זכוכית אפייה צלחת. לפזר חצי טרגון על דגים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות
4
מביאים מרק לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
יוצקים סלמון כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6
בואו לעמוד עד מבושל בינוני-נדיר, 1015 דקות. באמצעות מרית, להעביר צלחת; צמרמורת. מבשלים אפונה הצמד סוכר בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אפונה לקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.