קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות81
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז

סלמון מבושל עם רוטב הולנדז
סלמון עלומה עם רוטב הולנדז דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 3632 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 351g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה סלמון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז, אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, ו פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מצא מחבת צדדית גדולה מספיק כדי להכיל את שני פילה סלמון זה לצד זה, ללא חדר עודף מדי; מחבת קטנה או סיר בגודל בינוני צריך לעשות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים מיץ לימון ושמן זית למחבת, יחד עם מספיק מים כדי להביא את מפלס המים עד 3/4 אינץ'. מתבלים את המים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מוסיפים את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מניחים את הסלמון מעל חום בינוני-גבוה, וחום עד המים חמים ומהביל, אבל לא רותח (165 מעלות F (75 מעלות C)); להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על המים בטמפרטורה הנכונה. Poach עד הסלמון הופך אטום, והוא מוצק למגע; או לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F (60 מעלות C). המשך להכין את רוטב הולנדז בעוד הסלמון הוא ציד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
יוצקים כמה סנטימטרים של מים לסיר, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפוך את החום בינוני גבוה ולשמור על מים ברתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מניחים את החלמונים בקערת מתכת, ומקציפים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לטאטא כל הזמן עד החלמונים להתעבות, להפוך אור, צהוב אטום, להכפיל נפח. ייתכן שיהיה עליך להסיר את הקערה מן המים הרותחים מעת לעת כדי למנוע ערבול החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
כאשר החלמונים התעבו והגדילו בנפח, להתחיל לטאטא בחמאה, קובייה בכל פעם עד שהוא נמס ומשלב לתוך רוטב hollandaise. המתן לכל קובייה להמיס ולשלב לפני הוספת הבא. לאחר כל החמאה שולבה, להסיר מן החום, לטאטא את מיץ לימון, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
כדי לשרת, לנקז את הסלמון עלומה ולמקם כל חתיכה על צלחת ארוחת ערב. מצקת בנדיבות עם רוטב הולנדז חם, ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.