סלמון מבושל עם שמיר-רוטב חרדל
זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר, סלמון מבושל ורוטב שמיר, ו מוס סלמון מבושל עם רוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב את 5 החומרים הראשונים בקערה קטנה, ערבוב היטב. כיסוי וצינה 2 שעות.
כדי להכין סלמון, לחמם יין לבן, 2 כוסות מים, מיץ לימון טרי, בצל פרוס, ו 2 זרזי שמיר במחבת גדולה עד 15
מוסיפים דגים לתערובת יין; מבשלים ב 150 במשך 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מעבירים למגש הגשה עם כפית מחוררת.
מקשטים עם גביעי שמיר ופלחי לימון, אם תרצה בכך.
הערה יין: סלמון מבושל הוא עשיר באופן טבעי ובשרני. בצלחת זו, הוא מקבל בעיטה מן pungency טעים של שמיר וחרדל. מלווה יין גדול צריך להיות מסוגל לאזן את כל שלוש. עבור הטעמים המדויקים, הנקיים שלה ואת העומס של הדר, אני אוהב את אחוזת המלך Domaine פינו גרי מאורגון. 2007 הוא על $ קארן מקניל
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.