סלמון מזוגג מתוק ומריח דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 632 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך סוכר חום, חמאה, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טנדרלוין חזיר עם זיגוג מתוק עם מחית תפוחי אדמה אדומה, חמצמץ-סלמון מתוק וסלט אורז, ו סלמון מזוגג מתוק & חריף.
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בסוכר החום, מיץ לימון, שמיר ופלפל קאיין. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר החום נמס. להפחית את החום ומבשלים עד מוכן מברשת על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
עונת סלמון עם פלפל לימון, ומניחים ישירות על סבכת הגריל, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
צחצוח לעתים קרובות עם ציפוי חמאה וסוכר חום, לבשל את הסלמון 20 דקות, או עד בקלות flaked עם מזלג. שמור כמה זיגוג להגשה.