המתכון סלמון מזוגג שרי עם כרוב ירוק מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, שרי, כרוב ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ירוק קולר מזוגג בלסמי, סלמון מזוגג שרי, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מבשלים עד מופחת 3 כפות (כ 5 דקות).
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מסדרים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
דג מברשת עם חצי תערובת שרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ממתק תמנון בריט
6
אופים ב 375 במשך 5 דקות; דג מברשת עם תערובת שרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים 5 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בעוד דגים אופים, לשלב מים הבא 6 מרכיבים (מים דרך פלפל) במחבת גדולה על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים ירקות; מכסים, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים 10 דקות או עד למכרז.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.