סלמון ממולא עגבניות ושומר ברוטב בזיליקום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, תבאי פרובאנס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו על החזרה הביתה {תפוח ושומר ממולאים סלמון עם רוטב סיידר}, סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מדפים תנור באמצע ותחתון שליש התנור לחמם מראש עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק עגבניות בקערה עם 1 כף שמן, כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1 כפית herbes דה פרובנס. מסדרים עגבניות, חותכים צדדים למעלה, במחבת אפייה רדודה וקערת מילואים (לא לנגב נקי).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
רבעון שומר לאורכו, ולאחר מכן לחתוך 1/8 אינץ עבה עם פורס. לזרוק שומר בקערה שמורה עם 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת שאר כפית herbes דה פרובנס, ולאחר מכן פרושים במחבת אפייה רדוד כבד 17 - על ידי 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שומר צלוי בשליש התחתון של תנור ועגבניות באמצע התנור, ערבוב שומר באמצע צלייה, עד שומר מתחיל caramelize ועגבניות הם השחמה קלות על הקצוות (אבל הם עדיין עסיסיים) והמיצים שלהם הצטברו בתחתית פאן, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהתנור. אם אין מיצי עגבניות במחבת, לחץ בעדינות על עגבניות כדי לחלץ מספיק מיץ כדי למדוד 2 כפות (להשאיר מיצים במחבת). הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קפה מבושל חזק וחם
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קו 17-על ידי 12 אינץ ' רדוד תבנית אפייה עם רדיד חובה כבדה לסכל מעיל עם 1 כף שמן. מיקום סלמון באלכסון במחבת צלייה, ולאחר מכן דגים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מפזרים בתוך דגים עם הנותרים 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל, ואז מעיל עם 1 כף שמן. מסדרים עגבניות קלויות באופן שווה בתוך דגים במחצית התחתונה (עם ראש וזנב מצורף), הזמנת מיצים במחבת (לרוטב). עגבניות עליונות עם שומר קלוי, ואז לשפוך יין על ירקות ודגים קרובים (כמו ספר) כדי לצרף מלית (מלית לא יהיה מכוסה לחלוטין). פתח מאובטח עם כמה מרים עץ, ואז לשפשף את החלק העליון של דגים עם הנותרים שמן כף. אם הראש והזנב תלויים על קצה המחבת, לשים כדור בגודל בייסבול של רדיד מתחת לראש כדור גולף בגודל של רדיד מתחת לזנב כדי לתמוך אותם כך מיצים לרוץ למחבת (ראש וזנב יהיה עקומה כלפי מעלה מעט).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
סלמון צלוי באמצע התנור עד דגים רק מבושל דרך (החלק העבה ביותר יהיה אטום), כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים זעפרן ומים חמים בכוס קטנה ולתת לעמוד 1 דקה. מערבבים יחד תערובת זעפרן, חומרי רוטב הנותרים, ו 2 כפות שמורות מיצי עגבניות בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
העברה לקערה וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שקופית דגים שלמים (עדיין על נייר) על מגש. כדי להסיר רדיד, להרים את קצה הראש של דגים מעט עם מרית ארוכה או רחבה לדחוף לסכל לכיוון אמצע הדגים. קצה הראש התחתון בחזרה על מגש ואת סוף הזנב להרים באותו אופן כדי להסיר בעדינות לסכל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מגישים דגים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
1
אתה יכול לבקש ממוכר הדגים שלך פרפר ולעצב את הסלמון בשבילך.* רוטב וירקות קלויים ניתן להכין 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא ירקות לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.