סלמון על האש
סלמון על האש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם פילה סלמון, שבבי עץ ספוגים, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. נסו סלמון על האש, סלמון על האש, ו סלמון על האש עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הלימון, השמן ורוטב ווסטרשייר.
הוסף סלמון; חותם שקית ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מפזרים סלמון עם מלח מתובל טימין.
הוסף שבבי עץ לגריל לפי הוראות היצרן אם תרצה בכך. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
הניחו את עור הסלמון כלפי מטה על מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 12-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
![רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר]()
רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר
קפה, שזיף, רימון