סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים
אם יש לכם בייקון, סלמון, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים, סלמון מעושן עם סלט עדשים, ו סלמון מעושן חם, סלט ביצים ועדשים.
הוראות
מרתיחים עדשים במשך 25 דקות במים מלוחים עד קריר רך ומניח בצד.
מוסיפים בצל ירוק ושום וטחון עד למכרז.
בואו להתקרר ואז להקציף חרדל, מיץ לימון 6 אונקיות של שמן זית. מקפלים רוטב לעדשים ואז מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל.
סלמון לטגן ב 2 אונקיות של זית עד זהב בכל צד ומקום בתנור שחומם מראש 400 מעלות עד doneness הרצוי על 8 עד 10 דקות.
מגישים סלמון על גבי עדשים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.