סלמון צלוי עם קארי אדום תאילנדי ובוק צ'וי
סלמון צלוי עם קארי אדום תאילנדי ובוק צ'וי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, סוכר חום, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, סלמון עם קארי אדום תאילנדי ובוק צ'וי, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בוק צ ' וי בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
חום 2 כפיות שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים משחת קארי ומערבבים 30 שניות.
להוסיף חלב קוקוס, lemongrass קצוץ 1 כף סוכר חום. מרתיחים עד תערובת הוא מעובה מעט מופחת 1 כוס, על 5 דקות. מערבבים ב 2 1/2 כפות מיץ ליים ו 1 כף רוטב דגים. תניח בצד את רוטב הקארי.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום גבוה.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. לבשל סלמון 2 דקות לכל צד.
אופים סלמון עד אטום במרכז, על 6 דקות. בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן צמחי במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף בוק צ ' וי ו sauté עד תחילת חום כתמים, על 4 דקות.
טפטוף בוק צ ' וי עם הנותרים 1 כף רוטב דגים. להביא רוטב קארי להתבשל ומצקת על 4 צלחות.
סדר פילה סלמון 1 ו 2 חתיכות של בוק צ ' וי על גבי רוטב קארי על כל צלחת ולהגיש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.