סלמון צרוב על עוגת תפוחי אדמה, תרד נבול W / רוטב דיז'ון
אם יש לכם פלפל טחון, שמן זית, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב עם תרד נבול, צדפות עם תרד נבול ורוטב חרדל דיז'ון, ו מחבת סלמון צרוב עם רוטב שום שמנת דיז'ון.
הוראות
1
מערבבים מרכיבים רוטב, להקציף ולהניח בצד.הכן עוגות תפוחי אדמה במחבת גדולה כבדה באמצעות כמות מצומצמת של שמן זית. להפריש ולשמור חם.מתבלים את שני צידי פילה הסלמון. באמצעות אותו מחבת טפטוף שמן זית. Sear פילה עד הרגע עשה, על 1-2 דקות לכל צד.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.