סלמון צ'ייב עם Remoulade
סלמון צ'ייב עם Remoulade נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מיץ לימון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Cashew-סנדל מצופה עם Remoulade Chive, עוגות סלמון עם Remoulade, ו סלמון צרוב במחבת עם Remoulade אבוקדו.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את המיונז עם מיץ לימון, חרדל, צלפים ו 1 כף של עירית. מערבבים את התפוחים והסלרי ומתבלים את הרימולייד במלח ופלפל.
בקערה קטנה, מערבבים 1 כף שמן זית לתוך הנותרים 1/2 כוס עירית. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל. לחץ על הדבק צ ' ייב על צד אחד של כל פילה סלמון.
במחבת nonstick גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיף את הפילה, צ ' ייב בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 3 דקות. הפעל את הפילה ומבשל במשך 3 דקות יותר.
תעביר את הפילה לצלחות. כף remoulade לצד, לפזר את הצנון על גבי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.