סלסת אננס-Jicama עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מתאבן זה יש 105 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם בצל, חלפיניו-גזע, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלסה אננס-Jicama בגריל, הליבוט צלוי עם סלסה אננס-jicama, ו טוסטאדות דגים בגריל עם סלסה אננס-Jícama.
הוראות
1
בקערה, לשלב את הבצל האדום עם מיץ לימון ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האננס, מיץ אננס, jicama, כוסברה, סוכר חום, jalapeo ו בצל ירוק לקערה ולזרוק.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.