סלסה עגבניות קלויה
סלסת עגבניות קלויה יכולה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 34 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 11 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו 3 חלפיניו צ'ילי, עגבניות שזיף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די טוב. נסו סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), סלסה עגבניות קלויה (Salsan Asada), ו טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס קל גיליון עוגיות עם ספריי בישול.
מניחים עגבניות וצ ' ילי על גיליון עוגיות. מטאטאים עם מקסימום 5 עד 6 אינץ ' מחום 10 עד 15 דקות, פונה פעם או פעמיים, עד חרוך קל שלפוחיות.
מניחים צ ' יילס בקערה קטנה; להפריש להתקרר.
מניחים עגבניות בשקית פלסטיק לאחסון מזון resealable; שקית חותם ולתת לעמוד 10 דקות.
מחממים תנור ל 232°. בקערה בינונית, לזרוק בצל ושום עם שמן.
העברה למחבת 15x10x1 אינץ'.
אופים 10 דקות, ערבוב פעם אחת, עד זהוב ורך.
הסר וזרוק נובע צ 'ילי; מקום צ' ילי במעבד מזון.
מוסיפים בצל ושום. מכסים; תהליך עד קצוץ דק, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. החזר תערובת לקערה בינונית.
לקלף עגבניות על קערה נוספת כדי לתפוס מיצים( לא זרע); מיץ מילואים.
מניחים עגבניות במעבד מזון. כיסוי; תהליך עד קצוץ גס.
מוסיפים לתערובת בצל בקערה; מערבבים היטב. מערבבים במיץ עגבניות שמורות, כוסברה, מלח וחומץ. אחסן בחוזקה מכוסה במקרר עד 2 ימים.
מגישים סלסה בטמפרטורת החדר.