קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

סלסה פרסקה

סלסה פרסקה
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? סלסה פרסקה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 14 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלסה פרסקה / סלסה מקסיקנה (Pico De Gallo), סלסה פרסקה, ו סלסה פרסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים ועגבניות הליבה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'; לשים את העגבניות עם המיצים שלהם לתוך קערה. יש לשטוף ולגזום את jalapeo; לנער את הזרעים לחתוך את הוורידים. דק קוצצים את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים אותו לקערה, יחד עם בצל, כוסברה, ו 3 כפות מיץ ליים. מערבבים בעדינות לערבב, ומוסיפים יותר מיץ ליים ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.