סלק קיוג'ה עם ויניגרט מנטה פטל
סלק קיוג'ה עם ויניגרט מנטה פטל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, שמן זית, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלק קיוג'ה צלוי עם פטה, סלק קיוג'ה קלוי עם מיצי נקטרינה ומרג' ורם, ו סלק עם ויניגרט בלסמי שמנת ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים סלק עם מים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ומבשלים עד רך כאשר פירסינג במרכז עם מזלג, על 30 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להחליק ולזרוק עורות.
חותכים סלק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
בעוד סלק בישול, מערבבים יחד בצל ירוק, 2 כפות חומץ, מיץ לימון לטעום, מנטה, גרידה, מלח ופלפל בקערה.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב.
מוסיפים סלק חם וזורקים עם ויניגרט וחומץ ומלח לפי הטעם.
מגישים חמים או מעט מקורר.
* לפעמים נקרא סלק קנדי-קנה, chioggias להיות אגרסיבי יותר בטעם כפי שהם גיל, כך לחפש סלק צעיר יחסית, עם קוטר של 1 1/2 עד 2 אינץ'.