סנאפר אדום מושחר
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום מושחר, ו ויניגרט סנאפר מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים במיץ לימון באמצעות מלח כשר. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות; לשפוך לתוך צלחת רדודה.
לטבול פילה לתוך תערובת חמאה, ציפוי ביסודיות.
מניחים פילה על מגש; מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. הניחו בצד את תערובת החמאה שנותרה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד טיפת מים רוחשת במחבת.
הוסף 2 פילה, ומבשל 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג. לשמור על פילה מבושל חם. חזור על הנוהל עם הפילה שנותר.
להפחית את החום; להוסיף תערובת החמאה הנותרים למחבת, ומערבבים היטב.
טפטוף תערובת חמאה על כל מנה.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים עם פלחי לימון.
הערה: ההצלחה של טכניקת השחרה תלויה בכך שיש דגים מקוררים היטב ומחבת חמה מאוד. Prepard רק באזור מאוורר היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.