סנאפר אפוי עם צ'ילי, ג' ינג'ר ובזיליקום דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1115 קלוריות, 147 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, סוכר חום, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. . עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר אפוי עם תפוזים מנדרין, קשיו וג'ינג'ר, מרק צדפות עם ג'ינג'ר וצ' ילי, ו חזיר עם אננס, ג'ינג'ר וצ' ילי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
למלא את חלל הסנאפר עם עלי בזיליקום 1/2 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
3
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את סנאפר במחבת, ומהר חום משני הצדדים, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הדגים במחבת הצלייה, ומפזרים רוטב דגים. שמור את שמן הבוטנים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
אופים דגים בתנור שחומם מראש עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, לחמם את שמן הבוטנים הנותרים על אש בינונית. מערבבים את השום, ג ' ינג 'ר, פלפלים צ' ילה, ופלפל צהוב ומבשלים עד הפלפלים התרככו, כ 5 דקות. מערבבים את הסוכר, חומץ אורז, מים ועגבניות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה עד מעובה עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
פלפל צהוב
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.