סנאפר בגריל עם רוטב צלפים
סנאפר בגריל עם רוטב צלפים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פילה סנאפר, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 83%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צרפתי מערב הודו בגריל סנאפר עם רוטב צלפים, סנאפר עם ציפוי עגבניות-צלפים, ו פילה סנאפר עם עשבי תיבול וחמאת צלפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
במעבד מזון קטן, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את הפילטים; חותם שקית ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. פילה גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, שלבו מרכיבי רוטב במעבד מזון קטן. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב סנאפר אדום עם פינו נואר, פינו גריגיו, ו גרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סונומה קשת פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.