ספגטי ברוטב מרינרה
ספגטי ברוטב מרינרה הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 307 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו בצל, שום, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ספגטי ברוטב מרינרה, רוטב מרינרה עם ספגטי, ו ספגטי וכדורי בשר ברוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך את הבצל כדי למדוד 1/2 כוס. לקלף דק קוצצים את השום.
חותכים את פלפל חצי לאורכו, לחתוך את הזרעים ואת הממברנה. קוצצים מספיק פלפל כדי למדוד 1/4 כוס. לעטוף כל פלפל הנותרים עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.
בסיר 2 ליטר, מחממים את השמן מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות.
מוסיף את הבצל, שום ופלפל פעמון. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את העגבניות עם נוזל, רוטב עגבניות, בזיליקום, אורגנו, 1/4 כפית מלח, זרעי שומר ופלפל.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום בדיוק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות ואינו ניתז.
מכסים עם מכסה; לבשל 35 דקות, ערבוב על כל 10 דקות כדי לוודא תערובת רק מבעבע בעדינות כדי למנוע דבק. מנמיכים את החום אם הרוטב מבעבע מהר מדי.
לאחר הרוטב כבר בישול כ 20 דקות, למלא תנור הולנדי 4 ליטר כחצי מלא מים.
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים במכסה; מחממים על חום גבוה עד שהמים רותחים במהירות.
חום לרתיחה שוב. מרתיחים חשפו 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא רגשני.
מניחים מסננת או מסננת בכיור.
יוצקים את הספגטי במסננת לנקז.