ספגטי מאקילה: ספגטי אל אקווילנה דורש בערך שעתיים ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 896 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חוטי זעפרן, רסק עגבניות, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. ספגטי צומת: הספגטי בשווי 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן לוס אנג'לס של רוי צ'וי, צומת ספגטי: הספגטי בשווי 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי בשווי 24 דולר מהבן לוס אנג'לס של רוי צ'וי, וספגטי צומת: ה-4 דולר ספגטי בטעם כמעט טוב כמו הספגטי בשווי 24$ מהבן LA של רוי צ'וי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חוטי זעפרן גדולים, כתושים במכתש ומומסים במים
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
2
בסיר גבוה, מחממים את 2 כוסות השמן ל-350 מעלות צלזיוס. מבשלים את פריחת הדלעת בשמן החם במשך 30 שניות, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פריחת הדלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
פריחת הדלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את השמן הנותר על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל. מבשלים 5 דקות עד להזהבה, מוסיפים את הפטרוזיליה, הזעפרן וציר העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש גבוהה עד לצמצום בחצי, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זעפרן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מבשלים את הספגטי במים הרותחים עד שהם רכים אך עם זאת אל דנטה, ואז מסננים ומוסיפים למחבת, יחד עם הפרחים והביצה. לזרוק על אש גבוהה 2 דקות, עד שהביצה מבושלת קלות ומצפה את הפסטה. מחלקים באופן שווה בין שש קערות פסטה מחוממות, מעל גבינה מגוררת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בסיר גדול וכבד תחתית מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
7
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.