קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז

ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז
ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . גשו לסופר וקנו סוכר, כרישה, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מצטיין של 84% . מתכונים דומים: ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה מוקפצת, שעועית לבנה ואגוזי מלך , כרישה מימוזה עם אגוזי לוז קלויים וכרישה בגריל עם חמאה חומה ואגוזי לוז מתובלים .

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 רדיקיו ראש קטן, חצוי, בליעה ופרוס דק1 רדיקיו ראש קטן, חצוי, בליעה ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רדיקיו, חצוי, מגורע ופרוס דקרדיקיו, חצוי, מגורע ופרוס דק
2
מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי הוראות התווית. בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מפזרים את הכרישה במחבת ומתבלים ב-1 כפית כל מלח וסוכר. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את הפסטה, שומרים כ-1 כוס מנוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מוסיפים את הפסטה ואת נוזל הבישול השמורים למחבת עם הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות, 1 כפית סוכר ואת החומץ הבלסמי. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את הרדיקיו והגבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ומעל אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
6
צילום מאת אנטוניס אכילאוס