ספרינגרל לימון
לימון Springerle יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 997 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, תמצית לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו Springerle, עוגיות Springerle מבושמות, ו Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חיוור (5 דקות). בהדרגה להוסיף סוכר, לנצח 5 דקות נוספות.
מוסיפים קליפת לימון ותמצית אניס; מכים היטב.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת ביצים, מכים היטב. כיסוי וצנן בצק לפחות 3 שעות.
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מחלקים את הבצק לשלישים.
מניחים חלק 1 של בצק על משטח מקומח; רול עד עובי 1/4". עובש ספריי קל עם ספריי בישול.
מניחים בצק על פני עובש; לוחצים בחוזקה ובאופן שווה כדי להטביע בצק. לקצץ בצק עודף סביב מלבן. הפוך על גבי גיליון אפייה גדול מצופה נייר קלף. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
תנו לעוגיות לעמוד, חשופות, במקום קריר ויבש 1 שעה כדי להגדיר עיצוב. (עוגיות צריכות להופיע מעט קרום.)
אופים ב 225 במשך 2 1/2 שעות או עד צהוב בהיר, אבל לא זהב. מגניב לגמרי על פאן. הסר בזהירות מנייר קלף.