קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז

ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז
ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 789 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, צ'אק בשר טחון, parmigiano-רג' יאנו ליד השולחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן, רוטב עגבניות עם בצל וחמאה ממרסלה חזן, ו רוטב העגבניות של מרסלה חזן עם בצל וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השמן, חמאה, בצל קצוץ בסיר עם תחתית כבדה ולהפוך את החום בינוני. מבשלים ומערבבים עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים כ 2 דקות, ערבוב כדי לצפות את הירקות עם שומן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מוסיפים את הבשר, קמצוץ גדול של מלח, וכמה פלפל טחון טרי. לשבור את הבשר עם מזלג, מערבבים היטב, ומבשלים עד הבשר איבד את צבע הגלם שלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיף את החלב ולתת לו להתבשל בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא בועות משם לחלוטין (זה לקח די הרבה זמן). מערבבים בערך 1/8 כפית אגוז מוסקט טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיף את היין ולתת לו להתבשל משם (זה לקח קצת זמן, מדי, אבל אני לא רוצה להעלות את החום ולהרתיח את הבשר קשה). כאשר היין התאדה, מערבבים את העגבניות. (בישול הבשר בחלב לפני הוספת היין והעגבניות מגן עליו מפני הנשיכה החומצית של האחרון.) כאשר הם מתחילים בועה, להפוך את החום למטה, כך שהרוטב מבשל על עצל של מבשלים, עם רק בועה לסירוגין לפרוץ אל פני השטח. קוק, חשופה, במשך 3 שעות (או יותר-היא אומרת יותר הוא טוב יותר), ערבוב מעת לעת. אם הרוטב מתחיל להתייבש, להוסיף 1/2 כוס מים במידת הצורך כדי לשמור אותו דבק. בסוף, לא צריך להיות מים עזבו, ואת השומן חייב להפריד מן הרוטב. טעם של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
לזרוק עם פסטה מבושל, סחוט ואת כף הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מגישים גבינה מגוררת טרי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
פסטה טרייה בבית
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
9
- עושה על 3/4 פאונד-3 מנות סטנדרטיות או 4 מנות מתאבן-
10
חזן מייעץ לך לערבב את הבצק על משטח עבודה שטוח על ידי בניית הר של קמח, יצירת מכתש בשיאו, השלכת הביצים לתוך המכתש, ומערבבים אותם בהדרגה עם הקמח. מאז שיטה זו יש, במטבח שלי, הוביל מסמרות ביצים בלתי ניתנות לעצירה ותסכול הרבה יותר מפעם אחת, עכשיו אני מערבב בצק פסטה בקערה גדולה. תלוש את הקמח בקערה גדולה וגרוף החוצה באר עמוקה במרכזו. לפצח את הביצים לתוך הבאר (אני מוסיף קמצוץ קטן של מלח לביצים; חזן אומר שזה מיותר, אבל אני מלוח כפייתי). הכה את הביצים קלות עם מזלג במשך כ 1 דקה. ואז בהדרגה להתחיל לצייר קמח לתוך הביצים, לערבב אותו כפי שאתה ממשיך להכות. תמשיך, לאט לאט, עד שהביצים כבר לא נוזלות. עכשיו מגיע אחד מאותם מצבים שבהם אתה אמור להשתמש כקמח קטן ככל האפשר, מסוג הדברים שאתה יכול לשפוט רק עם זמן וניסיון (אני עדיין לא שם, אבל הפסטה שלי היא עדיין אכיל למדי): "צייר את הצדדים של התל יחד עם הידיים, אבל לדחוף חלק מהקמח לצד אחד, לשמור אותו מהדרך עד שתמצא אותך בהחלט צריך את זה. לעבוד את הביצים וקמח יחד, באמצעות האצבעות שלך ואת כפות הידיים, עד שיש לך תערובת משולבת בצורה חלקה. אם זה עדיין לח, לעבוד יותר קמח."כאשר אתה חושב שהבצק נכון (כלומר לא צריך עוד קמח), לשטוף את הידיים, לייבש אותם לחלוטין, ולצלול את האגודל לתוך הבצק. אם זה יוצא נקי, ללא חומר דביק על זה, אין צורך בקמח יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
אם הבצק שלך עדיין לא נראה די נכון, זה כנראה יהיה אחרי שאתה ללוש אותו. ללוש במשך 8 דקות, דוחף את העקב של כף היד שלך לתוך הבצק, לקפל אותו לשניים, נותן לו חצי סיבוב, וחוזר. לאחר 8 דקות, הבצק צריך להיות " חלק כמו עור התינוק.”
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
עכשיו הגיע הזמן לגלגל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
חותכים את הבצק ל 6 חלקים שווים (אם התחלת עם 2 ביצים; 12 חלקים שווים אם התחלת עם 4, וכן הלאה) ולפרוש מגבות נקיות ויבשות לפסטה לנוח על. התחל על ידי הצבת כל גוש בצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר על מכונת הפסטה. מקפלים אותו לשלישים כמו מעטפה ולהאכיל את הקצה הצר דרך ההגדרה הרחבה ביותר שוב. חזור על 2 או 3 פעמים, ואז להניח את רצועת הבצק על מגבת צלחת ולעבור לגוש הבא. לאחר כל פיסת בצק כבר דרך ההגדרה הרחבה ביותר, להקטין את רוחב רולר חריץ ולשים את כולם דרך שוב. המשך להקטין את עובי הגלילים עד הבצק הוא דק למדי—אני הולך ההגדרה בשם שרירותי "7", המהווה את ההגדרה השלישית הדק ביותר על המכונה שלי. ההתקדמות ההדרגתית מעבה עד דק יותר היא, אומר חזן, אחד הדברים שהופכים פסטה תוצרת בית כל כך טוב, אז אל תנסו להאיץ את הדברים על ידי דילוג על כמה מהעוביים ביניים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
14
תן את הסדינים של פסטה יבש במשך לפחות 10 דקות, הופך אותם מעת לעת. הפסטה מוכנה לחתוך כשהיא כבר לא נדבקת לעצמה, אבל עדיין לא כל כך יבשה שהיא נסדקת. לרוטב בולונז, אתה צריך לחתוך ביד tagliatelle. מקפלים את הסדינים המיובשים כראוי של פסטה רופף לאורך שלהם, כך שאתה בסופו של דבר עם גליל שטוח על 3 אינץ ' רחב בצדדים שלה. עם סכין קצבים או סכין דומה (השתמשתי מגרדת הבצק שלי), לחתוך את הגליל לתוך סרטים רחבים ¼ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
TagliatelleTagliatelle
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
חותכים במקביל לאורכו המקורי של רצועת הפסטה כך שכאשר אתה מגלגל את האטריות הם באורך מלא של הרצועה. אבל אל תילחץ על זה—הפסטה תהיה טעימה לא משנה איזו צורה היא.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
16
מבשלים את הפסטה בהרבה מים מלוחים רותחים במשך 1 1/2 - 2 דקות, עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
17
מסננים וזורקים מיד עם הרוטב החריף והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק