קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

סקווש וריזוטו זעפרן

סקווש וריזוטו זעפרן
סקווש וריזוטו זעפרן נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, דלעת סקווש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו זעפרן עם דלורית, ריזוטו זעפרן עם דלורית, ו ריזוטו דלורית בטעם כמון וזעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מניחים את המרק בסיר בינוני על אש נמוכה ולשמור אותו על רתיחה נמוכה מאוד. אם אתה משתמש פטריות מיובשות, למקם את הפטריות ואת 2 ליטרים של מים בסיר בינוני על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר מהחום ולתת לשבת לפחות 15 דקות. מסננים את מרק פטריות דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על סיר בינוני אחר, משאיר כל משקעים מאחור, ולשמור על רתיחה חשופה על אש נמוכה. (או לשמור את הפטריות המיובשות לשימוש נוסף, או לקצוץ אותם, לתבל אותם במלח, ולהוסיף אותם לריזוטו באמצע הבישול.) בסיר רחב גדול או תנור הולנדי, מחממים את השמן הנמדד על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיף את הבצל, סקווש, וקמצוץ גדול כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד הגרעינים מתחילים crackle, על 1 עד 2 דקות. מערבבים את היין ואת הזעפרן ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הנוזל נספג, על 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
יוצקים מצקת של מרק רותח על האורז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
תן להתבשל, ערבוב כל הזמן, עד האורז סופג את הנוזל. המשך להוסיף מרק, ערבוב ולתת לו לספוג, עד שהאורז הוא אל דנטה, על 20 עד 30 דקות (אתה לא יכול להשתמש בכל המרק). טעם כמו שאתה הולך על doneness, תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.כאשר האורז נעשה, להסיר מהחום ומערבבים בפרמזן והפטרוזיליה הנמדדים. טעם ותיבול עם יותר מלח, פלפל ופרמזן לפי הצורך. רק לפני ההגשה, לשחרר את הריזוטו לעקביות הרצוי עם קצת יותר מרק או מים חמים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
טפטוף כל מנה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.