קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם

סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם
סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך אגסים סקל, קורנפלור, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סקל אגס רך קליפה קרם טארט, אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן, ו אגס, פואר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 20 על ידי 8 אינץ', רפלקציה פני השטח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מעבירים למחבת טארט, בעדינות להתאים את הבצק למחבת ללא מתיחה. Trim overhang ל 3/4 אינץ', ניתוק פינות. מקפלים overhang פנימה כדי לחזק את הצד, ואז לקצץ סומק עם קצה המחבת. שמור עודף מאפה לשימוש נוסף אם תרצה. זין בתחתית של פגז טארט בכל רחבי עם מזלג וצינה עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה, ואז לאפות עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
שים יין בסיר 4 ליטר רחב ולהגדיר מסננת מרופדת עם מטלית שק קמח לחה על זה. גרג ברטלט אגסים (כולל עור) על חורים גדולים של פומפיה תיבת לתוך בד, ואז חבורה של בד סביב תערובת לסחוט מיץ ברור ככל האפשר דרך בד למחבת עם יין. להשליך מוצקים שנותרו בבד.
מרכיבים שתצטרך
אגס ברטלטאגס ברטלט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
העברת תערובת יין למדידה 2 כוס ולהוסיף מספיק מים, במידת הצורך, כדי להביא סך 2 כוסות נוזל, ואז לחזור למחבת ומערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בזהירות לקלף אגסים סקל, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה דרך התחתונה עם קצה מקלף ירקות או סכין קטנה כדי להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
להביא תערובת יין לרתיחה, ערבוב עד סוכר מומס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, בשכבה 1 במידת האפשר. מבשלים, מכוסה היטב, פונה מדי פעם, עד מכרז, על 20 דקות. בזהירות להעביר אגסים עם כף מחורץ על מתלה להגדיר מעל מחבת גיליון 4 צדדית לנקז מגניב, עומד אותם זקוף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברת סירופ אגס כדי לנקות 2 כוסות מידה, הוספת מיצים מחבת גיליון תחת אגסים (יהיה לך 1 1/4 עד 1 1/2 סירופ כוסות), ושמורה עבור קרם מאפה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לטאטא יחד חלמונים ביצה קורנפלור בקערה קטנה, ואז לטאטא סירופ אגס כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העברה לסיר כבד קטן לגרד זרעים שעועית וניל, הזמנת תרמיל לשימוש נוסף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז לבשל, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולהקציף בפואר ויליאם וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להעביר לקערה להתקרר לחלוטין, פני השטח שלה מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים יחד פואר ויליאם וג ' לטין בקערה קטנה מאוד ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להביא סירופ אגס הנותרים לרתיחה בסיר כבד מאוד קטן, ואז להרתיח, אם יש צורך, עד מופחת על 1/3 כוס. מערבבים בתערובת ג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום.
4
הסר צד של מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
להקציף קרם מאפה מקורר כדי לשחרר, ואז להפיץ פגז. לעמוד אגסים זקוף על קרם מאפה, לסדר אותם ב 8 שורות של 2 או
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
כאשר זיגוג יש מקורר מעובה מעט (כדי קירור מהירות, להגדיר מחבת באמבט קרח), לצחצח אותו על אגסים. אם זיגוג ג ' לים במחבת, לחמם בקצרה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
* פגז טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר (מכוסה פעם מגניב) בטמפרטורת החדר.* אגסים סקל יכול להיות עלומה 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.* קרם מאפה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה. * טארט התאספו ניתן לשמור בטמפרטורת החדר 1 שעה או מקורר 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ