קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות39
מגזין

סרטן השטן לחמניות

סרטן השטן לחמניות
סרטן השטן לחמניות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מלח, רוטב חריף, בשר סרטנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גלילי אביב עם סרטן, לחמניות סרטן פחמימות נמוכות, ו גלילי אביב סרטן.

הוראות

1
בקערה גדולה, מניחים את הלחם הקוביות המעופש.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יוצקים את המים מעל ולתת לספוג במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מפזרים את המלח, מלח שום, פלפל שחור, פתיתי צ ' ילה אדומים, מרתיחים סרטנים, סלרי קצוץ ובצל קצוץ. באמצעות הידיים שלך, לשלב את כל החומרים יחד לתוך תערובת הומוגנית. הניחו בצד כך שהטעמים יתערבבו.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
מלח שוםמלח שום
סלריסלרי
בצלבצל
מלחמלח
4
בקערה גדולה נוספת, מערבבים את פירורי הלחם, בשר סרטנים ורוטב סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
סרטןסרטן
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים לתוך תערובת הומוגנית.
6
קח קומץ קטן של תערובת הלחם באמצעות האגודל או האצבע, לחץ על חור. קח כף קטנה, על 1 1/2 אונקיות, של תערובת הסרטן ולמקם אותו לתוך החור. תביא את תערובת הלחם סביב תערובת הסרטן, ויצרו קציצה. מניחים בצד על מחבת גיליון מרופדת בנייר קלף, או מגש גדול. המשך להכין קציצות עד שכל התערובות ישמשו.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
7
במחבת גדולה, יוצקים 1 1/2 אינץ ' של שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מחממים את השמן ל 375 מעלות F., או עד חתיכה קטנה של תערובת הלחם רוחשת ובועות כאשר ממוקמים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
9
מניחים קציצות במחבת, נזהר לא קהל אותם. מטגנים עד הזהב בצד 1, על 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להתהפך ומטגנים עד הזהב בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הערה: מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים, ולכן עשוי להיות קשה להתרבות בבית.
11
בסיר רוטב גדול, לשלב את כל החומרים. מבשלים מעל חום בינוני, ב מבשלים, במשך 30 דקות. צנן את הרוטב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר12 כפיות אבקת שוםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לחם יבש, חתוך לקוביותלחם יבש, חתוך לקוביות680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם, ועוד עבור לחםפירורי לחם, ועוד עבור לחם1מעקבסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםסרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטן, ניקה וקטף ללא צדפותבשר סרטן, ניקה וקטף ללא צדפות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטנים, ניקה והרים מעל עבור פגזיםבשר סרטנים, ניקה והרים מעל עבור פגזים1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים10שרימפס וורידיםשמן, לטיגוןשמן, לטיגון1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2בצל צהוב בינוני, קצוץגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.