אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וצמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, סרפד שמנת ומרק תפוחי אדמה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש מרק זה 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש שמנת כבדה, סלרי, כרישה ותרד) פטרוזיליה שטוחה עלה 1 חומצת חומץ. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק סרפד, מרק סרפד, ו מרק סרפד (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את שאלוט, סלרי, כרישה ותפוחי אדמה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את היין ומיץ לימון ומבשלים על אש גבוהה עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף 4 כוסות של המים ואת זר garni ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירקות רכים, כ -15 דקות. זרוק את זר garni.
מרכיבים שתצטרך
5
עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. מסננים את המרק לסיר נקי דרך מסננת בסדר. מוסיפים את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
6
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הסרפד ומבשלים רק עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורב
8
מסננים את הסרפדים ומיד לצלול אותם לתוך קערה בינונית של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורב
9
להעביר את הסרפדים לבלנדר או מעבד מזון ולרתיח אותם עם הנותרים 1/4 כוס מים. מסננים את מחית הסרפד למרק ומתבלים במלח ופלפל לבן. מביאים את המרק לרתיחה על אש נמוכה, מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חמאה עד נמס ומגישים את המרק מיד.