עגבניות ופרמזן פוקצ'ה עם בצל מקורמל
עגבניות ופרמזן פוקצ'ה עם בצל מקורמל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, בזיליקום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרד פוקצ'ה עם בצל קרמל וזיתים, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה.
הוראות
כדי להכין בצק, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב כדי לפזר שמרים; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח, קמח תירס, ו 1 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים היטב לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
כדי להכין ציפוי, חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, בזיליקום יבש, 1/2 כפית מלח ופלפל; מבשלים 20 דקות או עד הבצל הוא זהוב, ערבוב מדי פעם. מגניב.
מסדרים פרוסות עגבניות בין מספר שכבות של מגבות נייר.
בואו לעמוד 10 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
לחשוף בצק. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. לטפוח בצק לתוך שכבה אפילו במחבת 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות.
לחשוף בצק. מסדרים תערובת בצל על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם פרוסות עגבניות; מפזרים גבינה.
אופים ב 425 במשך 23 דקות או עד השחמה.
מפזרים בזיליקום טרי. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.