תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נפוליאון עגבניות מתובל עם שעועית שחורה. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת צ'ילי, מלח ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעועית שחורה מתובלת, פיקנטי, שעועית שחורה Citrusy, ו שעועית שחורה חריפה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את השעועית המטוגנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד שמנת חמוצה, סלסה ורדה וקורט של מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
יכול) סלסה ורדה משומרת
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
4
מסדרים את העגבניות החתוכות על מחבת סדין. מתבלים את פרוסות העגבניות במלח ים גס, פלפל שחור סדוק ואבקת צ ' ילי. שים כף גדושה של שעועית שחורה על כל פרוסת עגבניות ולהתפשט בקלילות משאיר קצת מקום על קצה העגבניה. למעלה עם חלפיניו פרוסים, כוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
חלפיניו פרוסים
מלח ים גס
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
(טרידר ג'ו'ס)
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
טפטוף כל פרוסה בשמן זית. להתחיל לערום פרוסות על גבי אחד את השני 3 עד 4 גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
6
להעביר מגש הגשה טפטוף קל עם תערובת שמנת חמוצה, לפני ההגשה.