קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי

עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי
עגבניות עם מלית דגים בסגנון מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כוסברה, מיץ לימון, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דג בגריל פשוט עם עגבניות מתובלות מרוקאיות, דג טגין מרוקאי עם עגבניות, זיתים ולימונים משומרים, ו ארוחות פשוטות: טאגין סנאפר אדום בסגנון מרוקאי (תבשיל דגים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את השליש העליון של כל עגבניה, לגרוף את הזרעים ואת עיסת עם סכין אשכוליות, עוזב 1/3 אינץ ' עבה פגזים, ושומר את צמרות עיסת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מפזרים את החלק הפנימי של העגבניות במלח והופכים את העגבניות על מדף לניקוז במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
במחבת לא מקל חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו לטגן את החריץ במשך 1 דקה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים את הדג, מכוסה, על חום נמוך בינוני במשך 3 עד 6 דקות, או עד שזה רק פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המחבת מהחום ולתת לדגים להתקרר. פתית את הדגים לתוך קערה ומערבבים את קליפת לימון משומר מי מלח, כוסברה, מיץ לימון, 2 כפות של השמן הנותר. מחלקים את התערובת בין קונכיות עגבניות לטפטף אותו עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הלימונים בשכבה אחת לזרוק את הלימונים עם המלח, לשפוך מספיק מיץ לימון עליהם רק כדי לכסות אותם, ולאפות את הלימונים, מכוסה, בתנור 200°f שחומם מראש, ערבוב מדי פעם, במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן ללימונים להתקרר ולהעביר אותם עם המלח שלהם למכולה אטומה. לימונים משומרים לשמור, מכוסה ומקורר, ללא הגבלת זמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות